Skip to main content
0
Uncategorized

Søren Manscher Trio 20 juli

By 09/03/2023July 21st, 2023No Comments

Søren Manscher debuterede i 2019 ud som dansksproget solist med albummet Det Er Balancerne, Der Holder Sammen På Det Hele. Samtidig turnerede han landet tyndt som support for Søren Huss. Før det havde Søren Manscher huseret i undergrunden med to engelsksprogede bands – Harmonics og Oh Lois.

Den musikalske fremtidssti er allerede oplyst for Søren Manscher, og der er nok identitet og eget udtryk i sangene til, at han kan gå sine egne veje. På egne ben.
– Gaffa om debutalbummet Det Er Balancerne Der Holder Sammen På Det Hele

Med solodebuten fik han for alvor gjort sig bemærket og høstede store roser i medier som Politiken og Gaffa, mens den iørefaldende single “Jeg ser lagener blafre i vinden” var “ugens hit-tip” i P4 Play.

I 2020 fulgte han op med natte-EP’en Ø med tilhørende helstøbt videoværk fra det skandinaviske natteliv. Trods restriktions-udfordringer lykkedes det at gennemføre en længere turné med stuekoncerter i efterårsmånederne.

Forud for albumopfølgeren Den Stærke Sol (2022) har førstesinglen ”Det Gode Menneske” set dagens lys, rundet P4 og fået en visuel ramme med DIY-video fra en aftenkøretur i Velbastaður på Færøerne.

Anden single Jeg Ønsker Dig Et Godt Liv har også fået airplay på bl.a. P4. Søren Manscher er desuden fast guitarist i Brimheims liveband.

Søren Manscher udgiver sit andet album den 18. marts. Med det markerer han et stærkt musikalsk ståsted med sange fra virkeligheden fortalt med en stemme, der på én gang er ligetil og poetisk.

Flere af sangene er blevet til i samarbejde med andre – bl.a. Teitur og GRETA.

Sideløbende med udgivelserne har Søren spillet flere livejobs end de fleste i de seneste coronainficerede år. Med en lang række have- og stuekoncerter herhjemme og koncerter i både Norge og på Færøerne det seneste år, har han fundet mange alternative veje til livescener og publikum.

Med ham i Maggies er:
Torleik Mortensen – Bass
Hjørtur Háberg – Trommer